Pakettiautosta asuntoautoksi 3,5 tunnissa

.
Hopeanuolen seuraaja (nimi edelleenkin antamatta!) koki juuri melkoisen muodonmuutoksen: tila-auton kaksi takimmaista penkkiriviä irti, ja tilalle makuu/olo/vaate/varastohuone sekä keittiö-melontavälinevarasto. Koska aikataulu oli melko tiukka, jouduin tosimiehen lailla itsekin ottamaan ruuvimeisselin käteen muutaman kerran (vai olikohan se sittenkin jakoavain?), mutta pääasiassa (lue: kokonaan) homman teki Alex-niminen kaveri. Tekijä löytyi hostellin ilmoitustaululla olleen mainoksen avulla.

Alex osoittautuikin melkoisen palvelualttiiksi kaveriksi: Soitin hänelle ensimmäistä kertaa puolen päivän maissa, ja hän oli vielä lentokentällä palaamassa Meksikon lomamatkalta. Puoli kolmelta ajoin verstaalle, ja kuudelta homma oli jo valmis. Lopuksi Alex vielä kutsui poikkeamaan luonaan oluelle. Kaveri on ammatiltaan veneenrakentaja, mutta sivubisneksenä tapahtuva pakettiautojen sisustuksen kustomointikin tapahtui ammattimaisen rivakoin ottein – ja muutama erikoistoivekin rakenteissa toteutui! Näin hyvää palvelua ei monesta paikasta saa.




(Linkki Alexin firman sivuille löytyy blogin linkkikokoelmassa – ”Vantastic Interiors”.)

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Pikkusisko kommentoi: Tuo ensimmäinen kuva antoi epäilyn aihetta isoveljen ammatinvalinnasta.. Ruumisautoako ne rakentaa????