Jyväskylä-Hollola-Helsinki-Amsterdam-Hongkong-Auckland

.
Nyt läx, sano Annikki Täx! (Karsitaanpa tältä blogilta heti alkuunsa ylimääräiset lukijat muutamalla luokattoman huonolla läpällä.) Reissussa siis ollaan. Yritän kirjoittaa blogiin kuulumisia edes jonkin verran säännöllisesti – toivottavasti alkuinnostuksen jälkeenkin. Kuvamateriaaliakin on luvassa, kunhan vain saan kameran hankituksi. Ja näin se käynnistyi:

Matka sujuu mainiosti. Helsinki-Vantaan check-in ei ole ongelma vaikka kiloja on ruumaan menossa 23. Seuraavan vuorokauden lennän kohti aamua. Aika erikoista, että 24 tunnin aikana voi olla kaksi ihan oikeaa aamua auringonnousuineen ja aamupaloineen. Ja juuri kun on herännyt, niin taas lentoemot laittavat valot pois ja toivottavat hyvää yötä. Jos kärsisi liian pitkistä unettomista öistä, niin taukoamaton itään päin lentäminen voisi olla toimiva ratkaisu: Ehdit juuri ja juuri katsoa kaksi elokuvaa, ja taas on aamu ja aamupala ja hymyilevä kiinaa puhuva lentoemäntä.

1 kommentti:

Valpuri kirjoitti...

Mahtavaa että kaikki kilot meni ilman vänkäämisiä. Ja on tässä muutakin mahtavaa, mutta en ala nyt tällä foorumilla heti fiilistellä. Ehkä tuonnempana. Onhan muuten Lahti-huppari messissä? :)